Koronakrisen rammer gatebarn

I verden er du bare noen, men for noen kan du være hele verden. Hjelp oss å hjelpe.

Bli fast giver til Brobyggerstiftelsen. Hjelp oss i vårt arbeid for gatebarn på Filippinene. Stiftelsen er godkjent av innsamlingskontrollen

Brobyggerstiftelsen har siden 2009 jobber for gatebarn på Filippinene. Arbeidet har i alle år vært avhengig av lokal støtte på ytre Helgeland. Vårt loppemarked i Sandnessjøen har stått for 2/3 av omsettingen, den andre delen av inntekten kommer fra oppdrag på festivaler, egne arrangementer og private givere.

På disse snart 11 årene har vi bygget opp en god organisasjon på Filippinene. Vi har for tiden 8 ansatte, som arbeider i vårt eget senter i Baclaran, Manila. Mer enn 70 barn og deres familier får hjelp og assistanse ved dette senteret. 14 barn bor på senteret i dag, da de ikke har foreldre som er i stand til å ivareta dem på en skikkelig måte.

Å holde disse hjulene i gang krever naturligvis en del midler. Sirka 1 million kroner overføres fra Sandnessjøen til Manila hvert år for å drifte senteret.  I norsk målestokk er det helt utrolig hva vi klarer å få til for dette beløpet, men for ungene i den andre enden betyr dette forskjellen på et liv på gata, eller et liv der de kan sove trygt i sin egen seng om natten, og få gå på skole for å sikre ei fremtid.

Brobyggerstiftelsen har ingen offentlig støtte. Alt kommer fra innsats fra våre mange frivillige i Sandnessjøen og omegn. Det er utrolig hvor mye støtte vi har fått gjennom årene fra lokalsamfunnet. Mange har også besøkt senteret, møtt ungene og sett viktigheten av arbeidet vi gjør.

Brobyggerstiftelsen søker faste givere for å sikre barna i fremtiden.

Du kan også støtte via vipps nr #81000 eller til konto 4509.26.81746